London 2012 Bildbomb

London 2012

Jaha, då var man hemma igen. Tiden går så fort när man har roligt men vi har hunnit med mycket. Måndag till fredag var vi där, men vi fick tre hela dagar i staden.
 
I tisdags så åkte vi runt i centrala London och kollade på saker, till exempel Oxford street, trafalga squere, harrods och lite fina byggnader. Sedan åkte vi båt på themsen och kollade på OS stadion bland annat.
 
I onsdags kollade vi närmre på trafalga squere för att klappa lejontassar. (om man klappar lejonens tassar som finns vid monumentet betyder det att man kommer att återvända till staden.) Sedan gick vi på Primark, och efter det va vi tvugna att åka hem till hotellet för att vila lite. Sedan på kvällen og vi tunnelbanan in för att fotografera när det va mörkt. (Oxford st. är jättevackert på natten!)
 
I torsdags var det min födelsedag, 17 år! det firade vi genom att äta bakelser på ett supermysigt fik. vi tog även tåget för att kolla på camden market. Sedan gick vi en sväng på Harrods och shoppade loss! (elr inte). På kvällen så åt vi på en restaurang. Det blev en häftig restaurang med Sherlock Holmes tema, och maten var jättegod.
På vägen hem konstaterade vi att vi har åkt alla färdmedel som finns i London typ. Tunnelbana, tåg, taxi och röd dubbeldäckare.
 
Bilder kommer...
RSS 2.0